TravMagi Tillsammans

TravMagi har nu även tre stycken tillsammansbolag.
Alla bolag är helt avgiftsfria: 
Länk till alla bolag: 

TravMagi1
magi1jpg
Bolaget tippas av TravMagi med en bas av statistiken men även inblandat av arbete i lopparkiv, kontakter från travspelare, tränare och kuskar som bildar ett starkt system och priset ligger på låga 150 kronor per andel.
Länk till TravMagi1: 
TravMagi2
magi2jpg
TravMagi2 spelas alltid av Gästspelare. Medlemmar i bolaget anmäler sitt intresse och får alltid hjälp av TravMagis travbok med alla faktorer som den tar fram. Andelarna kostar endast 50 kronor styck.
Länk till TravMagi2: 
TravMagiStatistik
statistikjpg
TravMagiStatistik grundar sig helt på den magiska ranken och TravMagi tar därifrån fram ett slagkraftigt system. Bolaget är även det enda av bolagen so även spelar V86 och då kostar andelarna 50 kronor
Till lördagarna kostar andelarna 100 kronor styck.

Alla är välkomna att vara med i TravMagis tillsammans som är framtaget för att passa alla plånböcker med sina 50 - 150 kronor per andel och som sagt. Det är frivilligt och helt avgiftsfria bolag.
Länk till TravMagiStatistik: 

TravMagiJackpot
foto2017-06-04193412jpg
TravMagiJackpot är ett bolag som kör endast jackpotomgångar på både V86 och V75. Bolaget arbetar med djupanalyser och TravMagis unika rank för att hitta bästa potentiella rad och möjlighet till stora pengar.

Andelspriset är 150 kronor per andel.
Länk till TravMagiJackpot: 


Välkomna

Tips 

NYHETER

Nya statistiska ranken har nu uppdaterats och lanseras till den 18:e januari och V86.

Vi kommer i början koncentrera oss på att leverera starka vinnare på V86 och V75 i första hand.

Statistiken kommer att uppdateras kontinuerligt under hela året med nya funktioner.

Några av de nyheter som ligger under utveckling närmast är nu.
Kusk och stallform med jämförelse på året mot de 30 senaste starterna.
Vi tittar även på att lägga in alla starter på alla hästar i omgången de senaste 12 månaderna med alla faktorer som finns redan för Rikstotolopp, och alla starter i livet. Vi har nu redan lagt in de 5 senaste starterna som standard i alla ranker så man får formraderna i alla lopp och statistik. 

Våra kunder är även det viktigaste vi har och lyssnar självklart mycket på både åsikter och önskemål om det är någonting ni önskar att vi fyller i statistiskt och redovisar. 
Välkomna med alla Era åsikter och tankar på mail.

Nu ser vi fram mot ett riktigt lyckosamt och trevligt trav år 2017

Nedan ser du ett exempel på nya magi sida ett

Snabbranken kommer att utvecklas och "betatest" är igång.
Istället för som tidigare endast rank och snitttid sista 3 kommer nu även.
Ålder, kön, seger% totalt, senaste 12 månaderna, sista 5 starterna, galopp% i livet, intjänat i snitt per start.
Det kommer även visas om det är kusk i första starten på hästen, spetsfaktorer, även hur många gånger den vunnit både i antal och %. Om det är en Årstidshäst och om den även är Årstidshäst i RT lopp.
När den gjorde sin senaste start, när den hade senaste segern. Hur många vinster den har sista 5 starerna och även om hur många RT starter den gjort sista 5 plus om den vunnit i senaste RT starten.

Vi fyller på med om den vart struken både om det är inom en månad men också om det var i senaste starten.

Visar om hästen kvalar och om den gått måste i de 5 senaste starterna och så utökar vi tiderna till senaste tid, snitt3 och snitt5 innan ranken kommer i både poäng och i procent.
Allt enligt bilden nedan.

Idag värmer vi upp inför dubbla V75:or i helgen och bjuder på ett spelförslag rakt efter den statistiska ranken på V65 till Solvalla.

Lycka Till.

Skellefteå 161008: V75 Avd 7Fakta
1 Sambucus P.R.
Har vunnit 2 av 5 från spåret och en av 2 på distansen. Står riktigt tufft inne i loppet. Har galopperat i 3 av 7 rikstotostarter en seger. Vunnit 5 av 35 starter med kusken och 9 av 45 i livet.
2 Global Rebel
Har vunnit 2 av 4 på distansen. Och Körs av Uffe E för första gången. Är tufft anmäld i loppet. Vunnit 1 av 1 på banan galopperade den enda gång man hade spåret. Vunnit en av 4 rikstoto starter och 2 gånger på pallen.
3 Raging Mack
Är äldst på 10 år I loppet. Har gjort 5 RT starter utan att vinna eller vara placerad.
4 Serious Try
Endast en seger på 10 starter I år. Bara vart ut i tuffa lopp senaste 6 starterna. Är den enda i fältet som har 2 RT vinster tidigare. En start på banan tidigare gav seger.
5 X.Factor N.O.* (NO)
Inte sämre än 3:a senaste 5 tre vinster. Vunnit hälften av sina årsstarter (8 av 16) Har gjort en svensk RT start tidigare och galopperade då. Står perfekt inne i loppet och sprungit in mest pengar totalt i loppet. Vunnit 4 av 7 på distansen.
6 Claudius F.
Ingen seger på hela 10 RT starter. Körs av en kusk som inte heller segrat i ett RT lopp i år.
7 Bonbon Mearas
8 vinster på30 starter I livet. 2 av 6 på distansen utan att galoppera. 4 av 17 med kusken. Två oplacerade starter på rikstoto. Enda stoet i loppet.
8 Rhapsody Ås (US)
Inte sämre än 3:a senaste 5 två vinster men lägst seger% i loppet. En start på distansen och vann då. Endast 4:A år. Har tjänat mest i snitt per start.
9 Officer C.D.
Har aldrig segrat från bakspår på 6 försök. Står bra till i loppet. Har 1 av 1 på banan. En seger på 15 rikstotostarter.
10 French Target
Har tjänat minst pengar I loppet. Ingen sege på distansen på 10 starter. Riktigt hårt inne i loppet. Men en seger på 6  rikstotostarter.
11 M.T.Insider
Har 10 segerlösa starter från bakspår tidigare. 8 av 42 med kusken
12 Höwings Star
Haft spåret en gång och vann då.

Serious sitter i spets efter en kort bit?
Kan det vara så att man nu tar sin tredje RT seger? Nja det finns lite som talar emot också.

Förstastrecket och spikförslaget hamnar istället på Global Rebel som till skillnad från Serious fick massor sparat sist och man skall nu rycka alla skor och ladda för spets. Det blir en offensiv styrning här och om det skulle vara så att man inte kan hålla spets tror jag ändå att snikspåret kan vara det som gör resten.
Att sätta kusk minus är väl egentligen lite elakt men i jämförelse med Örjan och Uffe O så blir det ett minus. Mot Henke kan man sätta ett litet plus ändå.
Veckans roliga chansspik! 2 Global Rebel

3-5-6-7-8-12 Har aldrig segrat i rikstotolopp
3-5-7 har aldrig vart placerade i ett rikstotolopp.
2-4-9 har varsin start på banan som de vunnit.

Ranken till V86 torsdagen 5.e oktober satt precis som önskat.

4 stycken 1:a rankade och 4 andra rankade.
Många roliga mail under natten av spelare som lyckats sätta V86an också

Grattis till alla vinster alla som spelade.

Avdelning 2 till Färjestad den 1:a Oktober.1 A PERFECT TORKDAHL*(DK)v4 Vunnit 3 av de 5 senaste starterna en I billigare lopp. Kommer från två raka vinster senaste 160911. Första med Thomas Uhrberg.

2 THUNDER LINS*(NO)v6 Sämst 2:a senaste 5 en seger Senaste segern kom i näst senaste loppet 160903

3 MITHRILh4 Gjort 2 stycken 100tkr lopp de 5 senaste starterna 3 vinster senaste 5.  Var 3:a i ett 100 tkr lopp senast och hade innan det 2 raka vinster i augusti.

4 MOOD INDIGOv4 Har endast gjort ett lopp I år! Endast 12 500 kronor in på kontot I år på en start och kom i mål som 2:a då och det även på en för loppet bra tid. Senaste segern kom 151106!!. barfota fram för första gången.

5 MILLMASAI*(NO)h4 Sämst 4 senaste 5 två vinster. Kom på 4;e plats senast men 2 raka vinster innan det I augusti.

6 NATIONAL THUNDER*(NO)h6 Har minst insprunget av alla I loppet. Och lägst seger% endast vunnit 2 av livets 24 starter totalt minst även insprunget i snitt per start Diskad i senaste loppet men 2 taka vinster innan det i augusti.

7 MISTER CANE(NO)v6 Sämst 5:a senaste 5 tre vinster Kommer med 3 raka vinster I augusti-september.

8 AZZARO LA MARCv4 Vunnit 2 av 3 starter I år! Har tjänat mest av alla i loppet. Gjorde sin senaste start 27-augusti Kommer med två raka segrar och senaste i ett 100 tkr lopp 160827 har även vunnit 3 av de 4 senaste som Goop kört. Struken 19-sept förkylning!

9 TREVI DILLI*(DK)s6 kommer från 3 raka vinster BFRO ett av två ston I loppet. Har vunnit 5 av årets 11 starter. Kommer med tre raka vinster barfota RO i alla de loppen ett lopp i månaden sedan juli.

10 LOVE SPIN*(NO)s6 Kommer med 2 raka nollor är ett av två ston I loppet. Är nollad i de två senaste starterna och innan det var det 2 raka vinster senaste vinsten 160702

11 MELLBY ESSv3 Har mest intjänat I snitt per start. Sprungit in mest pengar i år på 168 500 kr. diskad i två av de tre senaste innan det var det 2 raka vinster senaste kom 160711

12 BROSA AMv5 H(STRUKEN)
 
Loppet innehåller en 3:åring!! Och hela fem stycken 4:a åringar. Statistiskt har 3:åringar mycket svårt att vinna på V7 om det inte är rena årgångslopp. 4:a åringar har även de svårare när det möter äldre hästar och ”årgångs”hästar blir ofta duktigt överstreckade.

Favoriten kommer med toppform och 3 raka vinster tagna på Axevalla och Åby alla starter har vart från framspår och i stolopp. Nu är det högre klass och man möter inte längre bara ston samtidigt som det nu är start från bakspår.

Det är en favorit vi måste! Syna!

Statistiskt hittar vi ett roligt streck i Mister Crane som kan vara en riktigt rolig chansspik i ett annars ganska öppet lopp. Har gått i mål som vinnare de tre senaste starterna och lyft sig ordentligt mot tidigare säsonger. Avgjorde på ett mycket fint sätt senast med kusken efter att hamnat sist i starten. Näst senast avgör han enkelt från att ha gått i dödens hela loppet.
Det kanske är ett långsökt drag som vi faller för men annars är det ett lopp man måste fylla på ganska kraftigt i med 8-3-9-5-11-4

I klass II vinner favoriten 35% av alla starter men skrällchansen ligger högt på hela 28%.
En 4:e rankade eller mindre streckad vinner lika ofta som favoriten vinner.

Endast Mithril, Mood Indigo som tidigare startat I ett rikstotolopp


Kusksiffror inför lördagen den 1:a oktober 

Statistisk ranking V75 - 7 (160924)

2140 Auto Total Poäng                                      
12   Oki Doki Face 29
10 Lobster's Sam* (NO) 14
14 Hank von Håleryd 14
6 Importedfrmdetroit (US) 5
7 Wingait C.H. 5
9 E.V.Gingin* (FI) 2
5 Claymore 0
8 Triton Neergård* (DK) 0
2 Hamilton Noa* (BE) -2
13 Stall Warning -2
1 Feeka S.E. -8
3 Favorite Boko -8
11 Barkevious Mingo -9
15 Kiss Pride -9
4 Partizan Face -13

Oki Doki Face har tidigare gått bra bakifrån och formen verkar vara på topp.
Vi hoppas på lite körning i loppet vilket det ofta blir i lärlingsloppen och med fart på tillställningen fäller han många till slut!
Alla!?


Lite mer om lördagens omgång

Avd 1
Är inte den spelmässigt roligaste eller svåraste inledningen.

Delicious U.S. blir jättefavorit med all rätt.

Kategorin är inte heller på något sätt skrällbetonad utan favoriten vinner till 56% samtidigt som det skräller till låga 12%.

Vist kan spåret vara en liten fälla men nu är loppet även kryddat med hela fyra stallhästar som nästan garanterar att det inte blir ett instängt läge och Delicious U.S. siktar mot PDA och då skall detta lösas plättlätt nej den här gången är det bättre att spika och njuta av en världsstjärna än att försöka fälla.

Avd 2
Är mer skrällbetonad. 29% vinns av favoriten och hela 28% vinns av skräll. Men tar men de två högst streckade i loppet klarar man sig till 51% av alla lopp i kategorin.

Favoriten hittar vi från ”bästa” spåret men faktum är att på just Solvalla under 2015 på distansen så är spåret bara medelbra (8,9%). Har inte heller mött det hårdaste motståndet men vunnit 4:a av de 5 senaste starterna och det skall inte nonchaleras helt! Vann trots allt ett försök i klassen i senaste starten.

Bästa spåret hittar vi i spår 2 och 4. Tiger har spår 2 och är högt betrodd men är endast 4:a år. Visst börjar vi komma mot slutet på året men 4:a åringar har svårt att vinna på V7. Men just denna häst har vart ut i hårda lopp på slutet och härdats vilket är en stor fördel. Ett måstestreck på kupongen.

På spår 4:a har vi en 6:åring och med Örjan som kan trolla md det mesta. Har kört hästen 2 gånger och slutat med en andraplats båda gångerna samtidigt som den endast har 3 i seger% (en seger på 30 starter)

Spår 8-12 har statistiskt riktigt dåliga siffror men vi hittar ändå en häst som höjer sig lite över mängden och det är 10 Ilikeitlikethat.

Rekommendationen är ändå att ta ett par stycken i loppet.

Avd 3
Återigen ett favoritbetonat lopp där favoriten vinner 39% av alla starter i kategorin skrällen ligger på medel med 23%.

Seedorf körs av Goop för första gången vilket brukar ge lite effekt det har blivit 3 vinster och två nollor i de senaste 5 starterna vilket alla vart på V7. Det har vart hela 8 starter på V7 de senaste 10 starterna och 5 vinster. Bra chans att ytterligare en favorit infriar om Goop skulle hålla sig i trav och ta spets. Ett roligt streck är  efter strykning Tripolini V.P. som nu även kommit ner ett spår efter strykning.

Avd 4

Som favorit just nu har vi Imperator som i kategorin har ett bra spår men banan säger annat (se avd 2). Kenneth är inte heller en kusk man skall hålla i handen när det gäller att spika en häst på V7 där han i år har 2 vinster på 55 starter. Men han vann ett V7 lopp senast i augusti och just med den här hästen så man skall inte heller ge ett helt avslag!

Skall man spika i loppet går vi emot och spikar istället 4 Donato E som kommer från 5 raka vinster dock i lite billigare gäng men ändå vinster. Hästen har en riktig vinnarskalle och har hela 69 i seger% samtidigt som det är hästen som tjänat mest i snitt på sina starter. Trivs med Uffe och har hela 4 vinster tillsammans på 5 starter den 5:e starten slutade man 2:a efter Roses Glory.

Favoriten vinner loppet i 34% av alla starter.

Statistik


De nya statistiska faktorerna del 1

De nya statistiska faktorerna del 2
Här kommer det även skrivas fakta om alla hästar och även sådant som sticker ut ordentligt i avdelningen

Statistik utfall på favoriter och skräll i avdelning per avdelning plus i sin helhet.

Färjestad den 1:a oktober 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.